HOLD BESKRIVELSER

WOD (workout of the day)
På WOD-holdet træner vi altid med en Workout Of the Day (WOD). Holdet er planlagt så det ofte indholder både en styrkedel og en workout. Styrkedelen kan være alt fra press til squat og fokuserer som navnet indikerer på at gøre deltagerne stærkere. Workouten variere fra gang til gang og kan skaleres til alle niveauer.

HIIT
På HIIT holdet er der fokus på høj puls og interval træning. Træningen består af små korte workouts hvor du gir den max gas. Det kan tilpasses til dit niveau så alle kan være med.

CIRKELTRÆNING
Holdet består af stationstræning med en eller flere cirkler hvor man kommer hele kroppen igennem. Man vil typisk være 30 sek – 1 min på hver station hvorefter man skifter.

SLYNGETRÆNING
Træningen foregår primært I slyngerne men også med andre øvelser og redskaber inkluderet. Du vil både blive banket igennem puls sessioner men også styrkepas.

MOBILITY
På holdet er der fokus på øget bevægelighed, bedre mobilitet, udstrækning og optimering af bevæg mønstre.

LØB
På løbeholdet kan alle være med. Vi deler os op I tempo grupper og løber 3, 5 eller 9 km. Der er fælles opvarmning og udstrækning.

Vil du også være en del af vores voksende fællesskab? Book en gratis konsultation eller book dit medlemsskab ved at sende en mail til fitbyvith@outlook.dk