Profil

Hos Fit By Vith tror vi ikke på “one fits all løsninger”, derfor er alt lavet personligt tilpasset dig, dit mål og din hverdag.

Jeg hedder Emilie Vith og i 2018 valgte jeg at uddanne mig som personlig træner på baggrund af min store interesse for træning, kost og vaneændring. Sidenhen har jeg taget flere kurser og arbejder nu fuldtid som personlig træner i Holstebro med speciale i vægttab, livsstilsændring og efterfødsels træning.

Til hverdag fjoller jeg rundt med kråsfit og styrketræning, hvor målet er at komme ud og konkurrere på et tidspunkt. Det vigtigste for mig i min træning er, at det er sjovt og udfordrende på samme tid. Jeg vil svede og grine og aldrig kede mig når jeg træner.
Jeg har været i sportens verden siden jeg kunne gå, både med ridning, dans og på armen i det lokale fitness center med familien.

Mit mål er at give mine kunder de værktøjer og den støtte, samt motivation de har brug for at nå deres mål. Hos mig er der ingen hurtige løsninger eller spis den her pille og alt bliver godt tilgang. Jeg arbejder med det hele menneske både det mentale og fysiske plan. Det er vigtigt, at man sammen finder den løsning, der er holdbar i en travl hverdag langsigtet og ikke kun i 12 uger. At man sætter realistiske mål og gør det sammen som et team.

CV

  • Uddannet personlig træner fra trænerakademiet i 2018
  • Kursus i træning for gravide og efterfødsels træning
  • 8 års erfaring indenfor styrketræning

Mit speciale

  • Livsstilsændringer
  • Vægttab
  • Efterfødsels træning